sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Pilvimarjan kokoontumisajot

Lokakuun lopussa saatiin iso joukko Pilvimarjalaisia kisaamaan samoihin kisoihin Vuokkoset areenalle 25.10. Mini3:ssa kisasi Mikaela ja Tao, medi3:ssa Sirpa js Kira (äitee), Kirsi ja Ansa, Arppa ja Nonnih, Sanni ja Goa & Stig sekä minä ja Miina. Iiriksen ja Miloun piti tulla myös, mutta sairastumisen takia eivät päässeetkään. Oli ihana nähdä kaikkia ja kiva, kun oli paljon jännitettävää :) Kunnioitettavaan ikään ehtinyt Kira näytti lapsukaisille miten nolla tehdään. Siinäpä oli mulle ja Kirsille mietittävää, miten saadaan omat koirat ohjattua nollana maaliin :)

Harvinaista herkkua eli kisavideota tarjolla. Kiitos Sirpa kuvaamisesta! Ekalla radalla kielto keppien jälkeiseltä putkelta, Miina ilmeisesti yrittää mennä putkenpainosta sisään (onneksi ei ole tuon enempää vauhtia!). Sittenpä onkin hiukan hakemista rytmissä, mutta aika ehjä rata loppuun. Erityisen tyytyväinen oon tuohon alkuradan ohjauskuvioon! Aa on mitä on, kyllähän tuo pysähdys edelleen selkärangasta yrittää pyrkiä pintaan. Ottaa kuitenkin kontaktin -tuurilla. Hiukan ärsyttävää on myös tuo Miinan harrastama 1off-3on ja tälläkin kertaa hyväksyn sen, murmur mulle itselle!

Hyppärillä mietin, pitäisikö hypylle ennen keppejä tehdä pakkovalssi. Näin jälkikäteen vastaus kuuluisi -pitää ;) Tuossa on meille nimittäin ehkä hankalin mahdollinen keppien aloitus. Tuollaisesta kulmasta joudun lähettämään Miinan -1 kepille ja antamaan tilaa, että hakeutuu oikein sisään. No tässä tuo -1 ja hyppy on aika sama asia ja ritamasuunta ja jalat näyttää hypylle :) Joskus hiipii mieleen ajatus, että voisiko kisoissa edes joskus yrittää tehdä vähän varmistelemalla asioita?? Ei aina tartteis testailla, saattais joskus jopa saada kisakirjaan merkintöjä :) Erityisen ylpee oon kyllä noista putkijarruista, toimii kuin junan vessa (1990-luvulla). Ja loppusuoran sokkari, jes!

Agirata video.
Hyppäri video.
Tässä vielä twistiä kaikista, hyvä me! Video.

Ehdittiin kisaamaan vaan kaks starttia, kun piti koko perheen voimin mennä synttäreille. Koiraihminen vaihtoi liikkuvassa autossa vaatteet ja muuntui huolitelluksi äiti-ihmiseksi ojanko-ilola välisellä matkalla.

3 kommenttia: